Wandelen Strabrechtse Heide

Als het mooi weer is kunt u fijn wandelen en fietsen op de Strabrechtse Heide. U kunt hier genieten van de prachtige natuur, het zonnetje en de frisse lucht. Zo wilt u uw zondagmiddag vast wel doorbrengen. Natuurlijk is het wel fijn als u tijdens of na het wandelen of fietsen in de Strabrechtse Heide even op adem kunt komen. Neem dan plaats op ons prachtige terras of in ons sfeervolle restaurant en geniet van een heerlijke brunch, lunch of van een smakelijk diner. Natuurlijk kunt u ook gewoon een kopje koffie of thee bij ons bestellen en nagenieten van het moois dat de Strabrechtse Heide te bieden heeft. Mogen wij u binnenkort ontvangen? Ons keukenteam staat voor u klaar!

Fietsen en wandelen in de Strabrechtse Heide: neem pauze in ons hoeverestaurant

Gaat u wel eens fietsen en wandelen in de Strabrechtse Heide? Het is zeker de moeite waard dat binnenkort te gaan doen. Trek er op een zonnige zaterdag- of zondagmiddag op uit en ontdek de prachtige natuur. Heeft u even pauze nodig? Dan bent u altijd welkom in De Strabrechtse Hoeve. Bij ons kunt u Bourgondisch genieten in Brabantse gezelligheid. Wij hebben een uitgebreide lunchkaart en serveren ook diverse à la carte gerechten en drie- en viergangendiners. Dat maakt uw uitje met bijvoorbeeld het gezin of met vrienden helemaal compleet. Bent u uitgegeten? Neem dan ook nog even een kijkje in onze landelijke tuin.

Gastvrij en hartelijk

De Strabrechtse Hoeve zou het best omschreven kunnen worden als gastvrij en hartelijk. Wist u dat bij ons ook terecht kunt voor het vieren van een feest of het organiseren van een familiedag? De Strabrechtse Hoeve is een perfecte feestlocatie. Informeer gerust eens naar de vele mogelijkheden en neem contact op via ons telefoonnummer 0492 66 22 66 of stuur een e-mail naar info@strabrechtsehoeve.nl

Familie uitje | Familie uitje helmond | Familiedag