ETEN & DRINKEN

 

Bourgondisch genieten

Genieten van het leven met familie en vrienden, daar draait het uiteindelijk allemaal om. In ons hoeverestaurant serveren wij heerlijke gerechten, door onze chef-kok en zijn keukenteam bereid met producten van het seizoen, veelal afkomstig van lokale leveranciers.

 

Menukaarten

Naast onze lunchgerechten serveren wij heerlijke drie- en viergangen diners. Ons driegangenmenu bestaat uit een voorgerecht of soep, hoofd- en nagerecht voor € 32,50. Bij een viergangenmenu krijgt u een voorgerecht en een kopje soep en een hoofd- en nagerecht voor   € 35,50.

Klik op onderstaande links om ons aanbod aan lunch- en dinergerechten te bekijken:

LUNCHKAART

DINERKAART

 

Van familiefeest tot zakelijk diner

Koffie met gebak na een stevige wandeling, lekker lunchen tijdens een fietstocht, een feestelijk etentje of barbecue met de hele familie, een bedrijfsborrel of zakelijk diner. Het kan allemaal bij de Strabrechtse Hoeve. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden voor feesten, diners en culinaire groepsarrangementen. Wij bieden vele op maat gemaakte en geheel naar uw wens in te vullen culinaire arrangementen.

Wilt u een tafel reserveren of meer weten over onze arrangementen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 0492 662266.