Lunchen Mierlo

Bent u van plan om te gaan lunchen in Mierlo? U bent van harte welkom bij De Strabrechtse Hoeve! In ons sfeervolle restaurant kunt u Bourgondisch genieten van de heerlijkste lunchgerechten. Met veel aandacht en zorg bereidt ons keukenteam smaakvolle soepen, sandwiches en uitsmijters. Welk lunchgerecht mogen wij u binnenkort serveren?

Lunchen in Mierlo in een sfeervol hoeverestaurant

Lekker lunchen doet u bij De Strabrechtse Hoeve in Mierlo. Ons restaurant is gelegen in het prachtige buitengebied van Mierlo bij de Strabrechtse Heide. Lunchen in een mooie natuurlijk omgeving, dat is toch puur genieten van het leven? Neem plaats op ons mooie terras of in onze serre of in ons restaurant, terwijl onze medewerkers voor u aan de slag gaan. Bij ons in Mierlo kunt u overigens niet alleen lunchen. U kunt ook genieten van één van onze drie- of viergangenmenu’s. Natuurlijk bent u ook altijd welkom voor een kopje thee of koffie en een gebakje. Handig als uw tijdens uw wandeling of fietstocht even toe bent aan een kleine pauze.

Iets te vieren?

Heeft u binnenkort iets te vieren? De Strabrechtse Hoeve te Mierlo is meer dan enkel een plek om lekker te lunchen. Wij zijn ook een gezellige feestlocatie! Wij bieden verschillende arrangementen aan die uw feestje gegarandeerd tot een succes maken. Ben u benieuwd welke arrangementen wij zoal aanbieden? Neem dan gerust contact op via ons telefoonnummer 0492 66 22 66 of stuur een e-mail naar info@strabrechtsehoeve.nl