Lunchen in Mierlo

Wilt u binnenkort lekker lunchen met een goede vriend of een lief familielid? Kom lunchen in De Strabrechtse Hoeve! In ons sfeervolle restaurant kunt u Bourgondisch genieten van de heerlijkste lunchgerechten. Met veel aandacht en zorg bereidt ons keukenteam smaakvolle soepen, sandwiches en uitsmijters. Welk lunchgerecht mogen wij u binnenkort serveren?

Lunchen in Mierlo in een sfeervol hoeverestaurant

Lekker lunchen doet u bij De Strabrechtse Hoeve in Mierlo. Ons restaurant is gelegen in een prachtig buitengebied van Mierlo. Lunchen in een mooie natuurlijk omgeving, dat is toch puur genieten van het leven? Neem plaats in onze serre of in ons restaurant, terwijl onze medewerkers voor u aan de slag gaan. Bij ons in Mierlo kunt u overigens niet alleen lunchen. U kunt ook genieten van één van onze drie- of viergangenmenu’s. Natuurlijk bent u ook altijd welkom voor een kopje thee of koffie en een stuk gebak. Handig voor als u tijdens uw wandeling of fietstocht even toe bent aan een kleine pauze.

Iets te vieren?

Heeft u binnenkort iets te vieren? De Strabrechtse Hoeve te Mierlo is meer dan enkel een plek om lekker te lunchen. Wij zijn ook een gezellige feestlocatie! Wij bieden verschillende arrangementen aan die uw feestje gegarandeerd tot een succes maken. Ben u benieuwd welke arrangementen wij zoal aanbieden? Bel dan even naar 0492 66 22 66.

Vraag direct meer informatie aan!

Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.

✔ Gastvrij en hartelijk

✔ Sfeervolle locatie

✔ Bourgondisch genieten


  • Deel deze pagina: