Familiedag

Staat er een familiedag gepland? Bij Strabrechtse Hoeve in Mierlo kunt u terecht voor allerlei leuke activiteiten voor een familiedag. Denk bijvoorbeeld aan een huifkar- of fietstocht, jeux de boules of boerenspelen. Jong en oud vermaakt zich gegarandeerd op onze sfeervolle locatie in het mooie buitengebied van Mierlo. Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Leer elkaar nóg beter kennen tijdens de familiedag

Een ontspannen, maar vooral leuke dag met familie. Dat is wat u mag verwachten wanneer u een bezoek brengt aan de Stabrechtse Hoeve. Onze prachtige groene omgeving leent zich perfect voor een onvergetelijke familiedag. Deze dag vult u volledig naar wens in. Wilt u beginnen met een heerlijke lunch? Een high tea? Of start u direct met een van de leuke activiteiten? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat het tijdens de familiedag aan niets ontbreekt.

Maak een tocht met de fietstrein in Mierlo

Een populaire activiteit voor bijvoorbeeld een familiedag, is ons uitje met de fietstrein. Deze fietstrein bestuurt u zelf vanuit de locomotief waar een aantal wagonnetjes aan vast zitten. Jong en oud beleeft hier veel plezier aan. De fietstrein is te boeken voor groepen vanaf 16 personen. Online vindt u de actuele prijslijst.

Dé plek voor tijd met familie

Wilt u de volgende familiedag doorbrengen op de Strabrechtse Hoeve? Laat het ons weten door het contactformulier op onze website in te vullen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Hiervoor belt u naar 0492 66 22 66

Familiedag heeze | Koffietafel | Lunchen mierlo