Vier een personeelsfeest in regio Helmond

Wanneer u een personeelsfeest in de omgeving van Helmond of Geldrop wilt vieren, dan zijn er vast veel opties die u kunt overwegen. U kunt natuurlijk een leuke activiteit gaan doen, zoals bowlen, paintballen of lasergamen. U kunt ook gewoon uit eten gaan en onderling wat praten. Wilt u echter de garantie hebben dat uw personeelsfeest een groot succes wordt, dan kunt u ervoor kiezen om deze te organiseren bij De Strabrechtse Hoeve. Wees welkom op onze sfeervolle locatie. U vindt hier exact wat u nodig heeft voor een succesvol bedrijfsfeest.


Personeelsfeest nabij Helmond en Geldrop: reken op onze catering

Vier uw personeelsfeest bij De Strabrechtse Hoeve te Mierlo, gelegen nabij Geldrop en Helmond. In ons ruime, comfortabele en sfeervolle restaurant en serre is plaats voor iedereen. Ons restaurant is omringd door een landelijke tuin, niet ver van de Strabrechtse Heide vandaan. Een bedrijfsfeestje in een natuurlijk omgeving, heeft u daar al eens aan gedacht? Natuurlijk staat ons keukenteam klaar om u van de lekkerste hapjes en drankjes te voorzien. Wij zorgen ervoor dat u niets te kort komt! Dankzij onze op maat gemaakte arrangementen krijgt u precies wat u nodig heeft om uw personeelsfeest te laten slagen.


Informeer naar de prijs

Een personeelsfeestje vieren in of nabij Geldrop of Helmond kost natuurlijk wel wat. Wij begrijpen dat u het voor u belangrijk is om van tevoren op de hoogte van de kosten van uw personeelsfeest te zijn. Hiervoor kunt u bellen naar één van onze medewerkers, via het nummer 0492 66 22 66. Wanneer u belt dan vertellen wij u ook graag meer over de inhoud van onze arrangementen op maat. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

sta tafel close up.jpg

Reservering Personeelsfeest

Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Kies een datum
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.

  • Deel deze pagina: