Een trouwlocatie in Mierlo

Trouwlocaties zijn er genoeg in Helmond en omgeving, misschien vindt u de perfecte trouwlocatie wel in Mierlo, nabij Geldrop. Hier is namelijk De Strabrechtse Hoeve gelegen, een sfeervol hoeverestaurant dat bekend staat om haar gastvrijheid en hartelijke personeel. Wij zorgen ervoor dat u op de mooiste dag van uw leven niets te kort komt. Ons professionele keukenteam staat al voor u klaar om drankjes in te schenken en hapjes te serveren. Wat wenst u zich nog meer? Laat het ons weten, dan gaan wij voor u aan de slag met de organisatie.


Een unieke trouwlocatie in een natuurgebied in Mierlo, nabij Geldrop

De Strabrechtse Hoeve is meer dan enkel een sfeervol en gezellig restaurant nabij Geldrop. Wij mogen onszelf ook een officiële trouwlocatie in Mierlo, nabij Geldrop noemen. Wanneer u op zoek bent naar trouwlocaties en uit regio Helmond komt, dan is het zeker aan te raden om ook even een kijkje bij onze locatie te nemen. Wilt u elkaar het ja-woord geven in een romantische en landelijke omgeving? Dan is De Strabrechtse Hoeve een zeer geschikte optie. U kunt ervoor kiezen om uw gehele bruiloft bij ons te vieren, dus van de ceremonie tot en met het feest, maar enkel het feest in onze accommodatie vieren is natuurlijk ook mogelijk. Dankzij ons koetshuis, de landelijke tuin, de boomgaard en het ‘trouwlaantje’, kunt u hier ook de prachtigste foto’s maken. Wij beloven u dat het een dag wordt om nooit meer te vergeten wanneer u kiest voor ons hoeverestaurant in Mierlo, nabij Geldrop, voor uw trouwlocatie!


Bel voor meer informatie over de mogelijkheden

Bent u op zoek naar trouwlocaties in de omgeving van Helmond en denkt u dat De Strabrechtse Hoeve te Mierlo, nabij Geldrop, dé trouwlocatie is die u alles biedt wat u nodig heeft voor een prachtige trouwdag? Dan vertellen wij u graag over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Wist u dat u bij ons bijvoorbeeld ook uw huwelijksjubileum kunt vieren of dat u bij ons terechtkunt voor private dining in Mierlo? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0492 66 22 66.


  • Deel deze pagina: