Zakelijk lunchen in Mierlo

Zakelijk lunchen in een gezellige omgeving, dat doet u bij De Strabrechtse Hoeve in Mierlo! We bieden u de mogelijkheid om samen te komen met collega’s of andere zakenrelaties in het prachtige natuurgebied de Strabrechtse Heide. Zo organiseert u altijd een gezellige lunch in een van de meest inspirerende omgevingen in Nederland!

Zakelijk lunchen op een prachtige locatie in Mierlo

Als u zakelijk wilt lunchen in Mierlo, dan zit u zeker goed in hét meest gezellige restaurant in Brabant! We bieden een uitgebreide lunchkaart aan, zodat er voor ieder wat wils is. U geniet niet alleen van de lekkerste lunchgerechten, maar ook voor een voortreffelijke kop koffie kunt u bij ons terecht. Wist u echter dat u niet alleen zakelijk kunt lunchen bij ons hoeverestaurant in Mierlo? We zijn namelijk ook een uitstekende vergaderlocatie nabij Helmond! Als u op zoek bent naar een inspirerende vergaderzaal in regio Eindhoven, kunt u daarom ook goed terecht in ons hoeverestaurant!

Reserveer een tafel voor u en uw collega’s

Kortom, voor al uw zakelijke evenementen kunt u terecht bij De Strabrechtse Hoeve! Reserveer daarom eenvoudig online een tafel en kom zakelijk lunchen bij ons hoeverestaurant in Mierlo. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0492 66 22 66. We voorzien u graag van meer informatie!