Zakelijk lunchen in Mierlo

Zakelijk lunchen in een gezellige omgeving, dat doet u bij De Strabrechtse Hoeve in Mierlo! We bieden u de mogelijkheid om samen te komen met collega’s of andere zakenrelaties in het prachtige natuurgebied de Strabrechtse Heide. Zo organiseert u altijd een gezellige lunch in een van de meest inspirerende omgevingen in Nederland!

Zakelijk lunchen op een prachtige locatie in Mierlo

Als u zakelijk wilt lunchen in Mierlo, dan zit u zeker goed in hét meest gezellige restaurant in Brabant! We bieden een uitgebreide lunchkaart aan, zodat er voor ieder wat wils is. U geniet niet alleen van de lekkerste lunchgerechten, maar ook voor een voortreffelijke kop koffie kunt u bij ons terecht. Wist u echter dat u niet alleen zakelijk kunt lunchen bij ons hoeverestaurant in Mierlo? We zijn namelijk ook een uitstekende vergaderlocatie nabij Helmond! Als u op zoek bent naar een inspirerende vergaderzaal in regio Eindhoven, kunt u daarom ook goed terecht in ons hoeverestaurant!

Reserveer een tafel voor u en uw collega’s

Kortom, voor al uw zakelijke evenementen kunt u terecht bij De Strabrechtse Hoeve! Reserveer daarom eenvoudig online een tafel en kom zakelijk lunchen bij ons hoeverestaurant in Mierlo. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0492 66 22 66. We voorzien u graag van meer informatie!

Vraag direct meer informatie aan!

Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.

✔ Gastvrij en hartelijk

✔ Sfeervolle locatie

✔ Bourgondisch genieten


  • Deel deze pagina: