Restaurant Geldrop

Bent u op zoek naar een gezellig restaurant in de buurt van Geldrop om binnenkort samen met uw geliefde, vrienden of familie te genieten van een smakelijk diner? Reserveer een tafeltje bij De Strabrechtse Hoeve in Mierlo. Wij zijn één van de restaurants in de omgeving van Helmond, gelegen vlakbij het prachtige gebied De Strabrechtse Heide. Bovendien serveren wij gerechten die gemaakt zijn van seizoens- en streekproducten. Komt u binnenkort ook Bourgondisch genieten in Brabantse gezelligheid?

De Strabrechtse Hoeve: sfeervol restaurant in Mierlo in de omgeving van Geldrop en Helmond

De Strabrechtse Hoeve staat bekend als een sfeervol en gastvrij restaurant in Mierlo in de omgeving van Geldrop. Wanneer u bij ons komt dineren, dan kunt u kiezen voor onze à la carte gerechten. U kunt ook zelf een drie-of viergangendiner samenstellen. Komt u bij ons eten met een grote groep, bijvoorbeeld vanwege een familiefeest of een zakelijk diner? Dan kunnen wij voor u een diner of culinair arrangement op maat samenstellen. Laat ons gerust weten wat uw ideeën zijn, dan kunnen wij samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn. Hierdoor kunnen wij ons als één van de meest flexibele restaurants in Helmond en omgeving noemen.

Eén van de restaurants in Helmond en omgeving met groepsactiviteiten

De Strabrechtse Hoeve is meer dan enkel een restaurant in Mierlo in de omgeving van Geldrop en Helmond. Ons hoeverestaurant is één van de restaurants die ook groepsactiviteiten aanbiedt. Heel leuk voor als u met de hele familie een leuk dagje uit wilt beleven. Wij bieden onder meer een huifkartocht, boerenspelen en een iPad challenge aan. Het is mogelijk om deze activiteiten te combineren met een hapje en een drankje. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 0492 66 22 66 of een e-mail sturen naar info@strabrechtsehoeve.nl

Wandelen strabrechtse heide | Familie uitje | Familie uitje helmond