« Omleidingsroute naar de Strabrechtse Hoeve

Gepubliceerd op 11-10-2019

Wegens werkzaamheden tot 1 november 2019 aan de Santheuvel West in Mierlo dient u rekening te houden om de Strabrechtse Hoeve met de auto te bereiken met het volgende:

Komend vanuit Geldrop: 
Advies is om de Geldropseweg te v0lgen richting Helmond en bij rotonde richting De Brug rechtsaf ( Industrieweg ) dan eerst de borden met S ( sportpark ) te volgen en vervolgens de borden met V ( Voortje ) te volgen. Bij de borden V staan ook borden van de Strabrechtse Hoeve met richtingspijlen naar het restaurant. Op het voormalig kruispunt Santheuvel West / Heer de Heuschweg / Heer van Scherpenzeeuwweg is inmiddels een nieuwe rotonde aangelegd die is open gesteld voor verkeer. Volg de borden richting de Strabrechtse Hoeve.

Komend vanuit Helmond:
Advies is om de eerste rotonde ná de brug over het Oud Eindhovens kanaal 3/4 rond  te gaan richting De Brug  en dan eerst de borden met S ( sportpark ) te volgen en vervolgens de borden met V ( Voortje ) te volgen. Bij de borden V staan ook onze borden met richtingspijlen naar Restaurant Strabrechtse Hoeve. Op het voormalig kruispunt Santheuvel West / Heer de Heuschweg / Heer van Scherpenzeeuwweg is inmiddels een nieuwe rotonde aangelegd die is open gesteld voor verkeer. Volg de borden richting de Strabrechtse Hoeve. 

Komend vanuit Lierop: 
Advies is om via de Steemertseweg richting Mierlo onder de A67 door te rijden en direct linksaf te slaan Groenebeemdweg, Weijer en Aardborstweg. 

Excuses voor het ongemak.

Met gastvrije groeten,

Uw gastheer: 
Peter-Paul van Meerwijk 

 

wijzeging-1565872437.jpg
IMG-0849-1565872449.jpg