Movie Challenge

De Movie Challenge is dé hit van 2019. Een leuke, uitdagende groepsactiviteit. Samenwerking, humor, creativiteit en een beetje lef zijn de belangrijkste ingrediënten voor het maken van een heuse filmtrailer. Gaan jullie de uitdaging aan? Als acteur of regisseur maken jullie kennis met de omgeving van de Strabrechtse Hoeve en leer je teamgenoten beter kennen. In groepjes van maximaal 5 personen ga je een eigen filmtrailer maken. 

Voor het maken van je eigen filmtrailer worden diverse rekwisieten ter beschikking gesteld. Onze hoeve en directe omgeving vormen het prachtige filmdecor. U kunt aan de slag!

De tijdsduur is ongeveer 2,5 uur en aan het eind worden de filmtrailers vertoond op een beeldscherm. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Tarieven:

Vanaf 15 personen                    € 19,50 per persoon

Deze leuke activiteit is alleen te boeken in combinatie met een barbecue, koud / warm buffet, lunch of een gezellig diner.

Voor meer informatie en voor reserveringen kunt u bellen naar 0492 - 66 22 66 of u kunt gebruik maken van onderstaand reserveringsformulier.

Reservering Movie Challenge