iPad Challenge

De iPad Challenge is dé nieuwe manier van een leuke, uitdagende groepsactiviteit. Samenwerking, humor, creativiteit en een beetje lef zijn de belangrijkste ingrediënten voor deze interactieve outdoor game. Ga jij de uitdaging aan? Ga op ontdekkingstocht en maak kennis met de omgeving van de Strabrechtse Hoeve en leer je teamgenoten beter kennen. 

Programma

Je start bij de Strabrechtse Hoeve. Vervolgens worden er teams gemaakt van 4 á 6 personen. De spelleider deelt de iPads uit en geeft uitleg over de applicaties op de tablet en het doel van het spel. Gewapend met een iPad mini ga je op ontdekkingstocht. Met behulp van creatieve doe-, denk en zoekopdrachten leer je de bijzondere omgeving van de Strabrechtse Hoeve beter kennen.

Onderweg moet je vragen beantwoorden over de omgeving, raadsels oplossen en foto- en video-opdrachten uitvoeren. Originaliteit en creativiteit worden beloond met extra punten. Ook posten op Facebook en Twitter levert extra punten op. Welk team is het slimst en meest creatief en pakt de meeste punten? De teams kunnen met elkaar en de spelleider in contact blijven via de chat en elkaars scores zien. Het is zelfs mogelijk om het andere team op het verkeerde been te zetten! Haal alles uit de kast om je team te laten winnen! Samen maken jullie er een geweldige dag van.

Het is mogelijk om twee gepersonaliseerde opdrachten/vragen aan deze iPad Challenge toe te laten voegen. Hiervoor lever je als groep van tevoren zelf de input aan.

De tocht eindigt weer bij de Strabrechtse Hoeve en daar wordt het winnende team bekend gemaakt. Tevens worden dan ook alle foto's en ludieke filmpjes getoond. Wil je thuis ook nog nagenieten van je Strabrechste avontuur? Na afloop sturen wij de foto’s en filmpjes naar je toe.

Routes

Voor deze iPad Challenge kun je kiezen uit twee routes:

De Strabrechtse Challenge: deze route neemt je mee naar de prachtige Strabrechtse Heide waar je volop kunt genieten van het adembenemende natuurschoon en verrassende uitzichten en plekjes. Deze challenge duurt ongeveer 3 uur en heeft een lengte van circa 7 kilometer.

De Molenheide Challenge: deze tweede route heeft een wat kleiner speelveld maar is daardoor niet minder boeiend. Deze challenge duurt ongeveer 2 uur en heeft een lengte van circa                4 kilometer door bos- en weidegebied.

Veel spel plezier!

Tarieven

8- 12 personen € 282,50 totaal
13-15 personen € 24,50 per persoon
16-24 personen € 23,50 per persoon
25-50 personen € 21,50 per persoon
Meer dan 50 personen Prijs in overleg


Deze leuke activiteit is alleen te boeken in combinatie met een barbecue, koud / warm buffet, lunch of een gezellig diner.


Wilt u een iPad Challenge boeken of meer informatie? Bel naar 0492 - 66 22 66 of maak gebruik van onderstaand reserveringsformulier.

Reservering iPad Challange

* Alle velden met een sterretje dienen verplicht ingevuld te zijn.