Feestlocatie

Bent u op zoek naar een geschikte feestlocatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Organiseer uw feest bij de Strabrechtse Hoeve, gelegen in het prachtige buitengebied van Mierlo! Wij beschikken over verschillende ruimtes voor zowel kleine als grote groepen.          Vier uw feest in onze knusse ‘huiskamer’ of in het koetshuis. Beide ruimtes bieden genoeg mogelijkheden voor het organiseren van een feest. Heeft u binnenkort iets te vieren? De Strabrechtse Hoeve zorgt ervoor dat u niets te kort komt.

Onze feestlocatie is geschikt voor de meest uiteenlopende feesten. U kunt bijvoorbeeld denken aan uw bruiloft, een gezellige familiedag, personeelsfeest, huwelijksjubilea of een barbecue met vrienden. Onze uitgebreide keuken verzorgt de hapjes en de drankjes worden koel geserveerd zodat u en uw gasten bourgondisch kunnen genieten in Brabantse gezelligheid. Misschien vindt u het wel leuk om met uw familie of vrienden deel te nemen aan een leuke groepsactiviteit, zoals een huifkartocht of een iPad challenge. Wij bieden verschillende mogelijkheden om er een perfecte dag of avond van te maken. 

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via het telefoonnummer 0492- 66 22 66 of stuur een e-mail naar info@strabrechtsehoeve.nl

Met gastvrije groeten,

Uw gastheer:
Peter- Paul van Meerwijk