Diner in een privé-omgeving in Mierlo

Wilt u van een diner genieten in een privé-omgeving bij een gezellig restaurant in Mierlo? Bij De Strabrechtse Hoeve in Mierlo geniet u van een diner in exclusieve privacy. Of u nu romantisch wilt dineren met uw partner of gezellig met uw familie, in ons hoeverestaurant in Mierlo zorgen we voor een diner in exclusieve privacy! Wilt u meer weten over onze uitgebreide dinerkaarten? We vertellen u graag meer.

Diner in een privé-omgeving in Mierlo: kies uit verschillende menu’s

Als u kiest voor een diner in exclusieve privacy in Mierlo, bepaalt u zelf of u een drie- of viergangenmenu wenst. Het driegangenmenu bestaat uit een voorgerecht of soep, een hoofd- en een nagerecht. Voor dit menu betaalt u € 35,50 per persoon. Daarnaast kunt u kiezen voor een viergangenmenu. Dit menu bestaat uit een voorgerecht, een kopje soep en een hoofd- en nagerecht voor € 39,50 per persoon. Maar dat is nog niet eens alles! Wanneer u een diner in een privé-omgeving in Mierlo wenst, heeft u namelijk ook nog eens de keuze uit een drie- of viergangenwildmenu. Het driegangenwildmenu bestaat uit een voorgerecht of soep, hoofd- en nagerecht voor € 42,50 per persoon, en tijdens het viergangenwildmenu ontvangt u een voorgerecht, een kopje soep, hoofd- en nagerecht voor € 47,50 per persoon.

Reserveer uw diner in exclusieve privacy in Mierlo

Wilt u genieten van een diner in een privé-omgeving in Mierlo? Reserveer dan zeker een tafel bij De Strabrechtse Hoeve! Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0492 66 22 66. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor een high tea of een heerlijke lunch? Ook voor eventuele vragen over onze mogelijkheden zijn we bereikbaar via ons telefoonnummer.

Vraag direct meer informatie aan!

Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.
Controleer dit veld. Het mag niet leeg zijn.

✔ Gastvrij en hartelijk

✔ Sfeervolle locatie

✔ Bourgondisch genieten


  • Deel deze pagina: