Diner in een privé-omgeving in Mierlo

Wilt u van een diner genieten in een privé-omgeving bij een gezellig restaurant in Mierlo? Bij De Strabrechtse Hoeve in Mierlo geniet u van een diner in exclusieve privacy. Of u nu romantisch wilt dineren met uw partner of gezellig met uw familie, in ons hoeverestaurant in Mierlo zorgen we voor een diner in exclusieve privacy! Wilt u meer weten over onze uitgebreide dinerkaarten? We vertellen u graag meer.

Diner in een privé-omgeving in Mierlo: kies uit verschillende menu’s

Als u kiest voor een diner in exclusieve privacy in Mierlo, bepaalt u zelf of u een drie- of viergangenmenu wenst. Het driegangenmenu bestaat uit een voorgerecht of soep, een hoofd- en een nagerecht. Voor dit menu betaalt u € 35,50 per persoon. Daarnaast kunt u kiezen voor een viergangenmenu. Dit menu bestaat uit een voorgerecht, een kopje soep en een hoofd- en nagerecht voor € 39,50 per persoon. Maar dat is nog niet eens alles! Wanneer u een diner in een privé-omgeving in Mierlo wenst, heeft u namelijk ook nog eens de keuze uit een drie- of viergangenwildmenu. Het driegangenwildmenu bestaat uit een voorgerecht of soep, hoofd- en nagerecht voor € 42,50 per persoon, en tijdens het viergangenwildmenu ontvangt u een voorgerecht, een kopje soep, hoofd- en nagerecht voor € 47,50 per persoon.

Reserveer uw diner in exclusieve privacy in Mierlo

Wilt u genieten van een diner in een privé-omgeving in Mierlo? Reserveer dan zeker een tafel bij De Strabrechtse Hoeve! Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0492 66 22 66. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor een high tea of een heerlijke lunch? Ook voor eventuele vragen over onze mogelijkheden zijn we bereikbaar via ons telefoonnummer.