Auto Challenge

De Auto Challenge is een nieuwe manier van een leuke, uitdagende groepsactiviteit. Samenwerking, humor, creativiteit en een beetje lef zijn de belangrijkste ingrediënten voor deze interactieve outdoor game. Ga jij de uitdaging aan? Ga op ontdekkingstocht en maak kennis met de regio en leer je teamgenoten beter kennen. 

Programma

Je start bij de Strabrechtse Hoeve. Vervolgens worden er teams gemaakt van 4 á 5 personen. De spelleider deelt de iPads uit en geeft uitleg over de applicaties op de tablet en het doel van het spel. Gewapend met een iPad mini ga je op ontdekkingstocht met de auto . Met behulp van creatieve doe-, denk en zoekopdrachten leer je de bijzondere regio van de Strabrechtse Heide en de Peel beter kennen.

Onderweg moet je vragen beantwoorden over de omgeving, raadsels oplossen en foto- en video-opdrachten uitvoeren. Originaliteit en creativiteit worden beloond met extra punten. Ook posten op Facebook en Twitter levert extra punten op. Welk team is het slimst en meest creatief en pakt de meeste punten? De teams kunnen met elkaar en met de spelleider in contact blijven via de chat en elkaars scores zien. Het is zelfs mogelijk om andere teams op het verkeerde been te zetten! Haal alles uit de kast om je team te laten winnen! Samen maken jullie er een geweldige dag van.

Deze uitdagende Auto Challenge duurt ongeveer 3 uur die bij goed en slecht weer een fantastische bezigheid is.

De tocht eindigt weer bij de Strabrechtse Hoeve en daar wordt het winnende team bekend gemaakt. Tevens worden dan ook alle foto's en ludieke filmpjes getoond. Wil je thuis ook nog nagenieten van het auto avontuur? Na afloop sturen wij de foto’s en filmpjes naar je toe.

Tarieven

8- 12 personen € 282,50 totaal
13-15 personen € 24,50 per persoon
16-24 personen € 23,50 per persoon
25-50 personen € 21,50 per persoon
Meer dan 50 personen Prijs in overleg

Deze leuke activiteit is alleen te boeken in combinatie met een barbecue, koud / warm buffet, lunch of een gezellig diner.

Wilt u een Auto Challenge boeken of meer informatie? Bel naar 0492 - 66 22 66 of maak gebruik van onderstaand reserveringsformulier.

Reservering Auto Challenge